Sonata Arctica ja Lost Society nähdään ainutlaatuisilla livestream-keikoilla SemiLivessä toukokuussa

SemiLive ja Grey Beard Concerts & Management julkaisivat yhteistyössä keskiviikkona Sonata Arctican ja Lost Societyn livestream-keikat, jotka tullaan näkemään semilive.fi:ssä toukokuussa.

Molemmat bändit striimaavat SemiLiven kautta kaksi erillistä keikkaa, joista ensimmäinen on suunnattu bändien faneille Amerikassa, toinen yleisölle Euroopassa ja Englannissa.

Suomalainen metallilupaus Lost Society julkaisi neljännen studioalbuminsa “No Absolution” helmikuussa 2020. Uuden tuotoksen julkkarikeikka ja sitä seuraava kiertue jouduttiin siirtämään vallitsevan tilanteen takia hamaan tulevaisuuteen. Nyt bändi on päättänyt soittaa uuden albumin kokonaisuudessaan livestriimin kautta fanien olohuoneessa.

Lost Society – No Absolution -albumin julkaisukeikat

Keskiviikko, Toukokuu 20. 2020
Los Angeles: 5 pm
Chicago: 6 pm
Mexico City: 7 pm
New York: 8 pm
São Paulo: 9 pm
Helsinki: 3am (+1 päivä)
Melbourne: 10 am (+1 päivä)

Torstai, Toukokuu 21. 2020
Helsinki 21:00
Berlin 20:00
London 19:00
Moscow 21:00

Lisätietoa ja liput (myynnissä jo nyt): www.semilive.fi/fi/greybeard
www.ticketmaster.com // Liput myynnissä Ticketmasterissa torstaina 7.5. klo 9
www.tiketti.fi // Liput myynnissä Tiketissä torstaina 7.5. klo 9

Pohjoisen Pohjoisen powermetal-ylpeys Sonata Arctica esittää live-streamin välityksellä akustisen konsertin ”Acoustic Adventures 2020”. Keikka on ainutlaatuinen, sillä bändi soittaa kappaleitaan akustisesti vain tämän ainoan kerran vuoden 2020 aikana.

Sonata Arctica: Acoustic Adventures 2020 -keikat

Torstai, Toukokuu 29. 2020
Los Angeles: 5 pm
Chicago: 6 pm
Mexico City: 7 pm
New York: 8 pm
São Paulo: 9 pm
Helsinki: 3am (+1 päivä)
Melbourne: 10 am (+1 päivä)

Perjantai, Toukokuu 30. 2020
Helsinki: 21:00
Berlin: 20:00
London: 19:00
Moscow: 21:00

Lisätietoa ja liput (myynnissä jo nyt): www.semilive.fi/fi/greybeard
www.ticketmaster.com // Liput myynnissä Ticketmasterissa torstaina 7.5. klo 9
www.tiketti.fi // Liput myynnissä Tiketissä torstaina 7.5. klo 9

Sharing is caring!

Ostoskori