fbpx

“Odotamme jännityksellä tulevaa keikkaa” – Uutta levyä juhliva Dark Sarah nähdään live- ja striimikeikalla!

Dark Sarah julkaisi 17.7.2020 uuden albuminsa “Grim” ja nousee tämän viikon perjantaina 7.8. On The Rocksin lavalle vetämään ensimmäisen livestream-keikkansa. Luvassa on levyjulkaisufiilistä sekä tarkkaan suunniteltu live-esitys. On The Rocksiin otetaan sisään rajoitettu määrä yleisöä, mutta SemiLiven kautta kaikille faneille tarjoutuu mahdollisuus päästä katsomaan keikkaa, joka löytyy myös jälkikäteen tallenteena SemiLiven palvelusta. Haastattelimme Heidi Parviaista, Dark Sarahin laulajaa, kuluneesta kesästä sekä tulevasta keikasta.

– Tuleva livestream-keikka on meidän ihka ensimmäinen ja jännityksellä odotamme perjantaita ja kaikkia järjestelyjä, kun nyt mukana on myös videocrew! Jännittävää myös katsoa livenauhoitus jälkikäteen itse, onnistuuko lähetys luomaan liven tuntua myös kotisohville! Hienoa, että näin korona-aikaan on fanien mahdollista päästä näkemään lempibändejään, kun keikat on niin pitkään olleet pysähdyksissä. Lisäksi meidän monet ulkomaalaiset fanit näkevät livekeikan ensimmäistä kertaa.

Vaikka koronan rauhoittaman kesän aikana bändin jäsenet ovatkin viettäneet paljon aikaa omissa oloissaan, kertoo Heidi levyn julkaisuun liittyvien asioiden pitäneen heidät kiireisinä.

– Olemme kukin viettäneet pitkään omissa oloissamme ja ihmetelty maailman tilannetta. Meidät on kuitenkin pitänyt kiireisinä levyn julkaisuun liittyvät asiat, kuten musavideoiden kuvaukset, joukkorahoitukset ja lukuisat haastattelut. Kiva päästä vihdoin keikalle!

Levyn valmistumiseen korona ei Heidin mukaan ole suuremmin vaikuttanut. Uusi albumi tarjoaa mielenkiintoisen jatkokertomuksen fantasiamaailmassa.

– Meidän kaikki levymme ovat konseptilevyjä ja jokainen niistä kertoo jatkokertomusta. Grim aloittaa kokonaan uuden jatkokertomuksen kauhu-fantasiateemalla. Tarina kertoo kaupungista nimeltä Grim ja sen asukkaista, jotka ovat eläneet Mörk -nimisen hirviön hirmuhallinnon alla vuosisatoja. Uusi päähenkilö Luna saapuu Grimiin ja alkaa taistelu sen asukkaiden vapauttamiseksi.

Heidi kertoo bändiä jännittävän perjantain keikka hyvällä tavalla. Kyseessä on kuitenkin ensimmäinen livestream-veto heille ja samalla uuden levyn julkkarikeikka.

– Soitamme monta uutta biisiä tällä keikalla ja ainahan ensimmäinen kerta uuden materiaalin kanssa jännittää. Liveä on suunniteltu pieteetillä ja uskomme, että illasta tulee hieno! Levyjulkkareissa on aina sellainen tietty oma juhlan tuntu.

Grim levyjulkkarikeikka On The Rocks Helsingissä 7.8., keikka striimataan myös maailmanlaajuisesti!

Aikataulu:
Ovet (stream aukeaa) – 20:00
Crimsom Sun – 20:45 (EET)
Dark Sarah – 22:00 (EET)
(21:00 CET, 20:00 GMT, 3:00 pm EST, 12:00 pm PST)

Liput & lisätietoa

Sharing is caring!

Ostoskori