fbpx

HR LAW PARTNER® semilive – online koulutusohjelmat starttaavat syksyllä 2020.

HR LAW PARTNER® JA LEADER 2020 – vaikuttavaa esimiestyötä ONLINE-KURSSIT

HR- ja esimiestehtävissä työskenteleville suunnatut neljä koulutusohjelmaa käynnistyvät syksyllä 2020. Uudet online-kurssit mahdollistavat koulutusohjelmien suorittamisen ajasta ja paikasta riippumatta. Voit suorittaa osaamis- ja kehitystarpeesi tai kiinnostuksesi mukaan koko ohjelman, tai vain yksittäisiä kursseja. Tavoitteenamme on, että ohjelman tai yksittäisten kurssien avulla saat käytännön työkaluja arjen henkilöstöjohtamiseen, olit sitten esimies tai HR-ammattilainen!

Koulutusohjelmat on myös mahdollista suorittaa lähiopetuksena Helsingissä tai Tampereella. Lisätietoa kaikista koulutuspalveluistamme löydät sivuiltamme.

Seitsemänosainen (7 x noin 2,5 tuntia) koulutusohjelma on sinulle, joka haluat perehtyä työsuhdejuridiikkaan käytännönläheisesti työnantajan sekä työntekijän oikeuksien ja velvollisuuksien kautta, sekä myös HR:n näkökulmasta. Koulutuskokonaisuus antaa esimiehille varmuutta toimia erilaisissa tilanteissa ja HR-ammattilaisille valmiudet toimia johdon ja liiketoiminnan kumppanina. Koulutuksessa ei käsitellä pelkästään lainsäädäntöä, vaan tuodaan pykälät arjen tilanteisiin sopiviksi. Koko koulutusohjelman suoritettuasi saat HR LAW PARTNER® -todistuksen, jolla voit osoittaa perehtyneisyytesi työsuhdejuridiikan eri osa-alueisiin.

Lue lisää

Koulutusohjelma on sinulle, joka haluat perehtyä työ- ja virkasuhdejuridiikkaan käytännönläheisesti työnantajan sekä työntekijän oikeuksien ja velvollisuuksien kautta, sekä myös HR:n näkökulmasta.  Koulutuskokonaisuus antaa HR-ammattilaisille valmiudet toimia palvelussuhdeasioissa esimiesten ja johdon kumppanina. Ohjelma sopii hyvin myös esimiestehtävissä työskenteleville ja antaa esimiehille varmuutta toimia erilaisissa arjen henkilöstötilanteissa. Koko koulutusohjelman suoritettuasi saat HR LAW PARTNER® -todistuksen, jolla voit osoittaa perehtyneisyytesi työ- ja virkasuhdeasioiden eri osa-alueisiin.

Lue lisää

Koulutusohjelma tulevaisuuden palkanlaskijoille! Koulutuksen suoritettuasi hallitset palkanlaskennan prosessin ja viranomaisvelvoitteet. Tunnistat työsuhteen elinkaaren eri vaiheet ja osaat soveltaa lainsäädäntöä ja työehtosopimuksia palkanlaskennassa. Vahvistat palkanlaskennan osaamistasi käytännön tasolla ja ymmärrät työsuhteeseen liittyvien kustannusten merkityksen yrityksen tulokseen.

Lue lisää

Toimiva esimiestyö on yksi yrityksen tärkeimmistä investoinneista. Tässä valmennussarjassa saat tehokkaat työkalut tulevaisuuden esimiestyöhön. Sinä voit olla paras esimies ikinä!

Valmennusohjelma on suunnattu esimiehille ja esimiestehtävistä kiinnostuneille, jotka haluavat kehittää johtamisosaamistaan uudelle tasolle nyt ja tulevaisuuden työympäristöissä. Opit, miten luot tiimin, joka on sekä tuottava ja motivoitunut että hyvinvoiva ja energinen.

Lue lisää

HR Law online-kurssit

TULOSSA MYYNTIIN SYYSKUUSSA

TULOSSA MYYNTIIN SYYSKUUSSA

TULOSSA MYYNTIIN SYYSKUUSSA

TULOSSA MYYNTIIN SYYSKUUSSA

Suomi

[email protected]
+358 50 599 3049
Ilmalantori 1
00240 Helsinki
y-tunnus: 2421806-3

Ruotsi

[email protected]
Plzar Consulting
Väderkvarnsgatan 15 D
752 29 Uppsala

Ostoskori