konserttisarja

Mikkelin kaupunginorkesterin syyskauden 2020 ohjelma on täynnä monipuolisia konsertteja. Syksyn konserteista yhtä vaille kaikki on nähtävissä ja kuultavissa Semilive-palvelussa.

Mikkelin kaupunginorkesterin koti on konsertti- ja kongressikeskus Mikaeli. Oopperalaulaja Martti Talvelan mukaan nimetty konserttisali on akustiikaltaan yksi Suomen parhaista. Mikkelin kaupunginorkesterin 12 jousisoittajan kokoonpano taipuu monenlaiseen musiikkityyliin. Pääkapellimestarina toimii Erkki Lasonpalo. Saimaa Sinfonietta, jonka konsertteja kuullaan syksyn aikana kaksi, on Mikkelin ja Lappeenrannan kaupunginorkesterien yhteiskokoonpano, joka esiintyy säännöllisesti molemmissa kaupungeissa.

Syyskausi avataan 11.9. Sinfonia Concertante -konsertilla, jossa soittavat solisteina isä ja poika, Erkki ja Jyrki Lasonpalo. Ludwig van Beethovenin syntymästä tulee tänä vuonna kuluneeksi 250 vuotta ja juhlavuosi näkyy myös Mikkelin kaupunginorkesterin ohjelmassa. Lokakuun alussa kuullaan yksi säveltäjämestarin ehkä tunnetuimmista sinfonioista nro 5. Olli Mustonen on kaksoisroolissa tässä lokakuun alun Saimaa Sinfonietta -konsertissa, kun hän toimii sekä kapellimestarina että solistina Beethovenin juhlissa. Marraskuun Saimaa Sinfonietta tarjoillee kulttuurihistoriallisesti merkittävän tapauksen, kun Laura Netzelin 120 vuotta vanha pianokonsertto saa vihdoin kantaesityksensä. Vokaalimusiikin ystäville on tarjolla herkkua Pyhäinpäivän Requiemin, Puccinin yksinlaulujen ja popkanteletar Ida Elinan konserttien myötä. Marraskuussa pääsee myös nauttimaan Mikkelin musiikkiopiston nuorten solistien esiintymisestä kaupunginorkesterin edessä.

MIKKELIN KAUPUNGINORKESTERI

Toimisto
Konsertti- ja kongressitalo Mikaeli
Sointukatu 1, 2. krs
50100 Mikkeli
[email protected]

SOSIAALINEN MEDIA

Website
Facebook

KAIKKI KONSERTIT
{"post_status":"publish","post_type":"product","showposts":"12","sort_column":"menu_order","orderby":"menu_order","order":"ASC","suppress_filters":true,"tax_query":[{"relation":"AND","0":{"taxonomy":"product_cat","field":"slug","terms":["st-michel-strings"],"operator":"IN"},"1":{"taxonomy":"product_visibility","field":"name","terms":"exclude-from-catalog","operator":"NOT IN"}}]}
0
    Your Cart
    Your cart is empty
      Apply code