Tommi Läntinen

Olen Tommi Läntinen,

suomalainen pitkän linjan muusikko, biisinkirjoittaja, luovan alan tekijä sekä kulttuurialan ammattilainen.

Kauan kestäneen urani näkökulmasta katson kauhistuneena valtiovaltaa, joka on ryhtynyt ignoreeraamaan ja hylkäänään kulttuurialoja oikein urakalla.

Mistä tämä vahingoittava toiminta nousee?

Tietämättömyydestä?
Haluttomuudesta ymmärtää?
Välinpitämättömyydestä!

Minä ja ME emme hyydy!

Duokaverini on Henrik Strang.

Alempaa löytyvä SemiLive-taltiointi on dokumentti ajalta, jolloin vielä tehtiin keikkoja. Tämän jälkeen on ollut huolestuttavan hiljaista.

Uusi singlejulkaisuni MAAILMAN LAPSI on minun steitmenttini siitä, että en suostu kaatumaan!

Tommi Läntinen

Tommi Läntinen @ SEMILIVE 9.4.2020

“Tässä erikoisessa ajassa kulttuurin, taiteen, musiikin ja laulujen rooli korostuu. Ne tuovat lohtua, nostavat mielialaa, tukevat kulkua antamalla tunteille samaistumispinnan. Eli, emme ole yksin!
Soitamme tuttuja ja vähemmän setissä olleita biisejä. Meuhkaamme, tunnelmoimme ja nautiskelemme. Toivomuksena on, että kesällä kaikki on toisin? Tule mukaan!" - Tommi

#liekkipalaa #mareksabogal

Watch trailerComprar boleto

Kuuntele Maailman Lapsi -single!

Click here

Contact & Social

MORE ON SEMILIVE
{"post_status":"publish","post_type":"product","showposts":"12","sort_column":"rand","orderby":"rand","order":"ASC","suppress_filters":true,"tax_query":[{"relation":"AND","0":{"taxonomy":"product_cat","field":"slug","terms":["theatre","podcasts","past-events","gigs-and-concerts"],"operator":"IN"},"1":{"taxonomy":"product_visibility","field":"name","terms":"exclude-from-catalog","operator":"NOT IN"}}]}
0
    Tu carrito
    Tu carrito esta vacío
      Apply Coupon